Filozofie

Redefinirea designului rochiei de mireasa si repoziționarea lui in contextul cultural actual, stilul boem minimalist, spiritul relaxat si feminitatea sunt semnătura estetică Divine Atelier.

Brandul isi propune crearea unui tip de rochie de ceremonie, simpla, dar sofisticata, cu o amprenta romantica si vibratie moderna.

Alternative ale conventionalului, minimaliste, dar si romantice, colectiile de rochii de mireasa Divine Atelier si-au propus sa rescrie treptat, dar hotarat, regulile si sa faca parte din schimbare, schimbarea modului de a celebra dragostea si individualitatea.

Experimentand cu fiecare colectie, rochiile de mireasa Divine Atelier isi aduc propria contributie pentru a echilibra dezacordul existent intre tendintele modei si colectiile de bridal.

In acest moment, colectiile Divine Atelier se gasesc in peste 50 de showroom-uri de prestigiu din intreaga lume si sunt purtate de mirese de pretutindeni.

MIREASA DIVINE ATELIER

Divine Atelier imagineaza propria mireasa, o mireasa boema, moderna, fidela propriului stil, nesupusa presiunilor respectarii regulilor nuntii traditionale. Cunoscatoare a tendintelor, mireasa Divine Atelier isi doreste o rochie diferita, relaxata, aflata in acord cu estetica moderna, o rochie care sa ii evidentieze individualitatea si in care sa se simta ea insasi.

MISIUNE

Miresele noastre au constiinta ecologica si ne inspira, iar noi avem permanenta preocupare de a fi la inaltimea asteptarilor lor.

Desi rochia de mireasa nu este sustenabila prin excelenta, preocuparea noastra pentru o industrie constienta de mediu, integreaza sustenabilitatea aspiratiilor brandului Divine Atelier.

In viziunea noastra, eleganta reflecta simplitate si durabilitate.

De aceea, preocupandu-ne permanent de a lucra cu producatori de tesaturi care respecta criteriile etice, folosind preponderent materiale naturale si utilizand tehnicile artizanale raspundem nevoii de schimbare a modului in care este perceputa rochia de mireasa.

DESIGNER

Devotata provocarii de a crea rochii pe care ea insasi le-ar purta, Luminita Cosleacara isi transpune propria viziune estetica, in rochii de mireasa neconventionale.
Invata singura si construieste cu fiecare colectie un brand care se impune rapid, gratie unui stil proaspat, boem si minimalist.
In ultimii ani, Luminita o are alaturi de ea, in tot acest proces creativ, pe fiica sa, Mara. Crescuta in universul Divine Atelier, Mara se afla la finalul studiilor la University of the Arts London si se alatura echipei in momentele importante, fiind o sustinatoare a brandului si un sprijin valoros.

ATELIER

Povestea Divine Atelier incepe in Romania, in centrul istoric al Brasovului. Pornind de la schite pana la designul finalizat, totul se desfasoara in atelierul brandului.
Colectiile Divine Atelier sunt realizate cu maiestrie si atentie de neegalat la detalii, de o echipa de femei talentate si pasionate de arta lucrului de mana.
Elegante lejera, naturaletea, simplitatea studiata si pasiunea pentru slow fashion sunt amprenta estetica a brandului.
Folosind materiale de cea mai inalta calitate, avand colaborari cu firme prestigioase de tesaturi din Franta si Italia, firme care creeaza tendinte in domeniul textil, colectiile Divine Atelier oglindesc filosofia brandului privind calitatea si sustenabilitatea.
Urmarite si purtate de mirese din intreaga lume, rochiile Divine Atelier pot fi probate in peste 50 de showroom-uri din Europa, America si Asia.