Filozofie

Redefinirea designului rochiei de mireasă și repoziționarea lui în contextul cultural actual, stilul boem minimalist, spiritul relaxat și feminitatea sunt semnătura estetică Divine Atelier.

Brandul își propune crearea unui tip de rochie de ceremonie, simplă, dar sofisticată, cu o amprentă romantică și vibrație modernă.

Alternative ale convenționalului, minimaliste, dar și romantice, colecțiile de rochii de mireasă Divine Atelier și-au propus să rescrie treptat, dar hotărât, regulile și să facă parte din schimbare, schimbarea modului de a celebra dragostea și individualitatea.

Experimentând cu fiecare colecție, rochiile de mireasă Divine Atelier își aduc propria contribuție pentru a echilibra dezacordul existent între tendințele modei și colecțiile de bridal.

În acest moment, colecțiile Divine Atelier se găsesc în peste 50 de showroom-uri de prestigiu din întreaga lume și sunt purtate de mirese de pretutindeni.

MIREASA DIVINE ATELIER

Divine Atelier imaginează propria mireasă, o mireasă boemă, modernă, fidelă propriului stil, nesupusă presiunilor respectării regulilor nunții tradiționale. Cunoscătoare a tendințelor, mireasa Divine Atelier își dorește o rochie diferită, relaxată, aflată în acord cu estetica modernă, o rochie care  îi evidențieze individualitatea și în care  se simtă ea însăși.

MISIUNE

Miresele noastre au conștiință ecologică și ne inspiră, iar noi avem permanentă preocupare de a fi la înălțimea așteptărilor lor.

Deși rochia de mireasă nu este sustenabilă prin excelență, preocuparea noastră pentru o industrie conștientă de mediu, integrează sustenabilitatea aspirațiilor brandului Divine Atelier.

În viziunea noastră, eleganța reflectă simplitate și durabilitate.

De aceea, preocupându-ne permanent de a lucra cu producători de țesături care respectă criteriile etice, folosind preponderent materiale naturale și utilizând tehnicile artizanale răspundem nevoii de schimbare a modului în care este percepută rochia de mireasă.

DESIGNER

Devotată provocării de a crea rochii pe care ea însăși le-ar purta, Luminița Coșleacără își transpune propria viziune estetică, în rochii de mireasă neconvenționale.
Învață singură și construiește cu fiecare colecție un brand care se impune rapid, grație unui stil proaspăt, boem și minimalist.
În ultimii ani, Luminița o are alături de ea, în tot acest proces creativ, pe fiica sa, Mara.
Crescută în universul Divine Atelier, Mara se află la finalul studiilor la University of the Arts London și se alătură echipei în momentele importante, fiind o susținătoare a brandului și un sprijin valoros.

ATELIER

Povestea Divine Atelier începe în România, în centrul istoric al Brașovului. Pornind de la schițe până la designul finalizat, totul se desfășoară în atelierul brandului.
Colecțiile Divine Atelier sunt realizate cu măiestrie și atenție de neegalat la detalii, de o echipă de femei talentate și pasionate de arta lucrului de mână.
Eleganța lejeră, naturalețea, simplitatea studiată și pasiunea pentru slow fashion sunt amprenta estetică a brandului.
Folosind materiale de cea mai înaltă calitate, având colaborări cu firme prestigioase de țesături din Franța și Italia, firme care creează tendințe în domeniul textil. Colecțiile Divine Atelier oglindesc filosofia brandului privind calitatea și sustenabilitatea.
Urmărite și purtate de mirese din întreaga lume, rochiile Divine Atelier pot fi probate în peste 50 de showroom-uri din Europa, America și Asia.