DIVINE STORIES

sister brand of Divine Atelier

aceeași rochie, povești diferite...

Noua colecție de rochii de ceremonie civilă Divine Atelier propune outfituri versatile, rochii romantice, dar moderne ce redefinesc conceptul de rochie de căsătorie civilă și de mireasă.

Opțiuni contemporane, minimaliste șI boeme, realizate din țesături naturale de înaltă calitate, noile rochii de căsătorie civilă sunt alegerea unei mirese cu o viziune moderă, care nu simte presiunea supunerii regulilor ceremoniilor tradiționale.

Colecția încorporează rochii midi chic de dantelă, rochii de mătase minimaliste, rochii mini cu aer diafan, salopete cu detalii de dantelă, fuste, pantaloni și piese separate, ținute perfecte pentru o nuntă restrânsă, dar originală, căsătorie civilă sau o petrecere relaxată pe plajă.

Look-urile propuse au o vibrație contemporană, ce le permite stilizarea în ținute diverse, vorbind mireselor despre sustenabilitate șI despre un nou mod de a privi rochia de mireasă.

Gândite pentru a spune nu doar o singură poveste, rochiile acestei colectii pot fi reinterpretate mai departe, răspunzând așteptărilor mireselor de a fi uimitoare în ziua nunții și nu numai.